Monday, September 20, 2010

World Open 2010

"Mark King joka suomessakin pelaili tuossa 1900-luvun alussa" (King - O'Sullivan)

6 comments:

katsoja said...

"Dale on voittanut näissä kisoissa jo kaksi maailmanmestaruutta." (PTC 11 2011, Dale oli voittanut Robertsonin ja Murphyn, mutta tippui kolmoskierroksella Maguirelle.)

katsoja said...

Welsh Open 2012 semifinaali Selby - O'Sullivan, avausfreimi, jossa kumpikaan ei tunnu onnistuvan missään, O'Sullivan mokaa helpon punaisen keskelle:
"Ei, tän on pakko olla jostain Piilokamerasta."

Anonymous said...

"Siinä keskellä istuu Zinedine Zidane, tuo kaljupaitainen herra tuossa." (Aki selostamassa Eurosportin urheilu-uutisia ottelun tauolla, 2011)

Anonymous said...

Hermo menee. Rob Walker sanoo, että Stephen Hendry selostaa BBC:llä King vs Ding matsia. No kauppinen suomentaa, että Steve Davis kommentoi BBC:llä. 20 sek myöhemmin Walker sanoo, että nyt alkaa mm kisojen 10:s pelipäivä. Kauppinen tutkii papereitaan ja suomentaa, että hänen mielestään turnauksessa on vielä 12 pelaajaa jäljellä eikä 10. :D ei saatana menee nautinto katsoa näitä matseja kun tuo hajamielinen moottoriturpa mölöttää tuolla selostuskopissa. ja loppuun.. 3min myöhemmin Ding lyö pitkää punaista vihreään kulmaan. Kauppinen: Ja nyt Ding lyö punaista keltaiseen kulmaan.. FACEPALM!! Aki sä oot kuningas!! Pasanen selostaan nyt jo perkele!!!!!!

Anonymous said...

Masters 2014, avauspäivä, Higgins - Bingham. Ääni oli ollut poissa jo jonkin aikaa. "Nyt näkyy ääni ja kenties selostus kuuluu."

Anonymous said...

Kauppinen on hieno mies, turhaa vetää herneitä nenään pienistä virheistä. Ne on juuri olennainen osa selostusta.